This page is a supplementary page of the opening page. Click the button to get back.
POWERPASS

ЧЗВ

Зареждане у дома - Общи

Защо не виждам обема енергия в моята история за зареждане у дома?

Само версията Connect+ има сертифициран електромер вътре в iV Charger. Ако имате версия Connect+ и не виждате обемите, свържете се с нашия отдел за поддръжка на клиенти. Възможно е конекторът RS485 да не е инсталиран правилно.

Състоянието на зареждане в приложението не съответства на състоянието на iV Charger.

Проверете връзката на iV Charger с интернет. Ако устройството е онлайн и не се зарежда, нулирайте iV Charger ръчно чрез прекъсвача.

Не мога да изключа кабела за зареждане от автомобила. Какво да направя?

Първо, опитайте да отключите автомобила и би трябвало да можете да извадите щепселния конектор. Ако автомобилът е отключен, но кабелът не може да се разкачи, опитайте да прекъснете сесията за зареждане (от приложението или с пълно рестартиране на wallbox). За разкачване при аварийни ситуации вижте официалното ръководство на автомобила.

Как мога да рестартирам устройството от приложението?

Ако използвате версия Connect/Connect+, е достатъчно просто да активирате рестартирането чрез вашето приложение. За тази цел отидете в настройките на зарядната станция и натиснете „Рестартиране“.

Как мога да извърша пълно рестартиране на устройството с изключване на захранването?

Всички версии на iV charger мога да се рестартират чрез изключване на електрическото захранване (основно посредством предпазителите в електрическия шкаф). След около една минута захранването може да се включи отново.