Informaţii cu privire la procesarea datelor personale

Implementarea unor activităţi de marketing

Prin intermediul acestui document, noi, în calitate de operator de date cu caracter personal: ŠKODA AUTO a.s., cu sediul social: tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav II, cod poştal: 293 01, număr de înregistrare: 00177041, înregistrată la Registrul Comerţului din evidenţa Tribunalului Municipal Praga în dosarul cu ref. B 332, (denumită în continuare „ŠKODA AUTO”), - furnizăm informaţii cu privire la procesarea datelor personale, precum şi la drepturile dvs. legate de această procesare.

Procesarea are loc ca parte a următoarelor activităţi:
Implementarea unor activităţi de marketing

transmiterea unei oferte de produse şi servicii ale brandului ŠKODA, inclusiv informaţii despre produse, servicii, promoţii, concursuri, buletine informative şi trimiterea unor felicitări în zilele speciale.

Scopul procesării:
transmiterea unei oferte de produse şi servicii ale brandului ŠKODA, inclusiv informaţii despre produse, servicii, promoţii, concursuri, buletine informative şi trimiterea unor felicitări în zilele speciale.

Descrierea scopului procesării:
Datele dvs. personale sunt folosite pentru a furniza informaţii cu privire la produsele şi serviciile, evenimentele, concursurile, buletinele informative, reclamele ŠKODA AUTO, precum şi la transmiterea cataloagelor sau a felicitărilor în zilele speciale. Unele dintre datele cu caracter personal sunt utilizate, de asemenea şi pentru direcţionarea mesajelor de mai sus.

Autorizaţia de procesare:
Suntem autorizaţi să procesăm datele personale în urma consimţământului pe care ni l-aţi dat cu privire la procesarea datelor personale. Dacă nu v-aţi exprimat acordul în acest sens, noi nu vă vom procesa datele personale pentru acest scop.

Categorii de date personale pe care le procesăm:
Date de identificare;
Date de contact;
Date descriptive;
Profil de afaceri;
Date tehnice despre produs;
Istoricul comercial;
Date despre familia dvs. şi alte persoane;
Comunicări;
Informaţii despre comunicări şi metode de interacţiune;
Date de identificare în reţea.

Perioada de procesare şi arhivare:
Noi vom procesa datele dvs. personale în acest scop pe o perioadă de cinci ani de la exprimarea consimţământului, iar apoi vom arhiva consimţământul dvs. pentru o perioadă de încă cinci ani.

Categorii de împuterniciţi în scopul prelucrării datelor sau de beneficiari cărora le putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal:
Agenţii de marketing;
Agenţii organizatoare de evenimente;
Mass media;
Importatori;
Membri ai reţelei de distribuţie;
Operatori de servere;
Agenţii de administrare a clienţilor;
Infoline.

Datele dvs. cu caracter personal le pot fi furnizate autorităţilor publice, la solicitarea acestora, în particular instanţelor judecătoreşti, Poliţiei Republicii Cehe şi altor instituţii implicate activ în proceduri penale, în măsura necesară şi în limitele legale.

Sursa datelor cu caracter personal:
Datele sunt primite direct de la dvs.

Transferul datelor personale către ţări terţe sau companii multinaţionale:
În cadrul activităţii de procesare mai sus menţionate, datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transmise către ţări terţe sau alte companii multinaţionale.

Proces decizional automat pe baza datelor personale:
Acest lucru nu are loc în cadrul prezentei activităţi de procesare.

Alte informaţii
Datele personale pot fi arhivate în interes public şi utilizate în scopul unor cercetări ştiinţifice, istorice sau statistice.